Menu
coșul tău este gol
Conectare
ro
  • Magyar
  • English

Platformă simplificată de comandă

Disponibil doar pentru membrii înregistrați!

Prin activarea acestei funcții, subpaginile de produse ale magazinului online, cum ar fi lista de produse - coșul de cumpărături - articolele comandate, vor fi afișate într-o formă simplificată. Ideea pentru acest aspect simplificat a fost dată de partenerii noștri care au deja un mod mai obișnuit de a se deplasa între produsele noastre, astfel încât nu este necesar pentru ei să parcurgă datele detaliate ale produselor înainte de a plasa o comandă. 

Unde puteți activa această funcție?

Disponibil doar pentru membrii înregistrați! Conectați-vă și apoi faceți clic pe pictograma contului de utilizator pentru a activa/dezactiva vizualizarea simplificată din lista care apare. Puteți dezactiva vizualizarea în orice moment făcând clic din nou pe ea. Sistemul va salva preferințele Dvs. de afișare, astfel încât, atunci când vă conectați din nou, magazinul online va utiliza automat modul de afișare anterior.
Unde se află acest buton?

Contul tău

 

Diferențe de afișare

Lista clasică de produse din magazin

Produse Viz. normală
 


Aceeași categorie în modul "Afișare simplificată" 

Viz. simplificată
 

Concluzie pentru utilizarea vizualizării simplificate

Până nu îl încercați, nu veți ști care mod de vizualizare se potrivește mai bine nevoilor dumneavoastră. Testați-l și jucați-vă cu el, este făcut pentru dumneavoastră.

X
Ofertă specială!